Fizetőeszközök
Pénznem: Forint | Euró
Egynapos Programok
2013/11/06
Az Egynapos Programok körébe a DFT-Hungária képzésein belül azok a legrövidebb programok tartoznak, amelyek kerek egészként nyújtanak a gyakorlatban azonnal beváltható kompetenciákat a résztvevők számára.

Ízelítő az Egynapos Programokból:

Hogyan tegyük hatékonnyá szervezetünk értékteremtését? Az értékteremtés 10 alaptörvénye
Személyes márkaépítés vezetőknek
Ötletgenerálási technikák az innovációért
Hogyan változtassuk meg munkatársaink hozzáállását?

Jelentkezés:
Név:
E-mail cím:
Ellenőrző kód: Biztonsági kód kép
Felnőttképzési információk
2013/11/06
A Tudásvétel honlapot üzemeltető DFT-Hungária akkreditált felnőttképzési intézmény, amely számos akkreditált képzéssel rendelkezik. Képzéseinkről bővebb leírás az alább letölthető Képzési katalógusunkban olvasható.

Mire való a képzés?

Képbe hoz, vagyis adott témában tájékozottá tesz.
Képessé tesz, képességgel ruház fel, tehát kompetenciát ad vagy olyan értékszemléletet, amelyet bele tudok vinni a gyakorlatba.

Letölthető mellékletek:
0000000012.jpg
Közbeszerzési referensképzés
2013/11/06
A DFT-Hungária OKJ-s és FAT akkreditált Közbeszerzési referensképzést is szervez.

Az OKJ-s közbeszerzési képesítés (OKJ 54 343 03 0000 00 00) gyors, és hatékony megszerzése napjainkban nélkülözhetetlen azoknak, akik a jövőben is érdemi szereplőként kívánnak részt venni a magyar közbeszerzés rendszerében.
Tudásvétel
2013/11/06
A tudás érték: akár Te osztod meg másokkal, akár Neked van szükséged más tudására. Oldalunkon bármilyen témakörben kereshetsz és tölthetsz is fel dokumentumot az érettségitől kezdve a felsőoktatáson át a hobbi tanfolyamokig és konferenciákig.

Becsüljük meg egymás tudását!

Ha feltöltesz: állandó jövedelemre tehetsz szert,
Ha letöltesz: olcsón, jó szakanyagokhoz juthatsz.

A Tudásvétel célja, hogy bármilyen témakörből vett olyan dokumentumnak helyet adjon, mely Tudást tartalmaz, s könnyen elérhető, jól felhasználható anyagokat tartalmazzon.

Hírek

Íme, ennyit lehet keresni diákmunkával
2013/10/09
A hétvégével kitör a vakáció, a diákok közül pedig sokan dolgoznának a nyáron. A jelentkezők száma megugrott, azonban nem kell elkeseredni, ha valaki most nem talál munkát, ugyanis a nyár második felében is lehet dolgozni. A legtöbben bruttó 564-800 forintot kapnak óránként. Az enpenzem.hu összeállítása.

Szórólapozás 600-700 forint, telefonos közvéleménykutatás 565 forint, nyelvtudást igénylő ügyfélszolgálati munka egy multinál 850 forint – ilyen bruttó óradíjakkal kínálnak munkát a diákoknak.

(forrás: HVG)
Új Magyarország
A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósult meg.
Folyamatgazda
DFT Hungária Kft.
RSS
RSS
Akadálymentes változat