Fizetőeszközök
Pénznem: Forint | Euró

365 nap alatt a föld körül a szolárhoroszkóppal

Típus:Egyéb segédanyag, Tanulmány
Kategória:Ezotéria / Asztrológia
Feltöltő:dft
Nyelv:Magyar
Oldalszám:192
URL:
Ez egy pdf file. Méret: 3.11 Mb
Ár: 1995 Ft
A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges. »
Még nem érkezett értékelés erre a dokumentumra.
Kulcsszavak:
horoszkóp, csillagászat, asztrológia
Leírás:
365 nap alatt a föld körül a szolárhoroszkóppal
Dokumentum részlet:
"Néhány dolog az irányított születésnapokról

Rövid kivonat a Néhány dolog az irányított születésnapokról (Quattro cose sui compleanni mirati, Blue Diamond Publisher, Milano) című könyvből, ami olaszul és angolul ingyenesen letölthető honlapomról, a www.cirodiscepolo.it címről.

Nemrégiben egy kollégám egy internetes levelezési listán erős nemtetszését fejezte ki az irányított születésnapok kapcsán, még ha - elmondása szerint - nem is állt szándékában vitát szítani. Olyan parázs vitát, mint ami két nagyra becsült tudós, Pasquale Foglia és Vincenzo Pacelli között zajlott, s amitől hosszú időn keresztül izzottak a világháló vonalai,

Le kell szögeznünk már az elején, hogy a parázs vita veszélye a legkisebb mértékben sem fenyeget. Ellentétben a két kollégával, akik – érthető módon és óriási szenvedéllyel – meg akarták győzni egymást a saját igazukról a Zodiákus periodikus mivoltával kapcsolatban, nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy bárkit is meggyőzzek. Meg kell mondanom, még ha fizetnének, sem buzdítanék senkit arra, hogy alkalmazza az irányított szolár képletek módszerét. Az ok egyszerű: a könyveimből (némelyikből több mint ötvenezer példány fogyott), sok ezer közvetett és szerzett tanítvány sajátította el a fenti tanításokat, s ők ezeket alkalmazzák is a mindennapi gyakorlatban. Így aztán a kisujjamat sem mozdítom azért, hogy meggyőzzem azt, aki még nincs meggyőződve. Ezek után joggal kérdezhetné bárki, hogy minek írom le mindezt? Azért, mert teljesen más meg próbálni győzni a kétkedőket valamiről, és megint más pontosítani néhány dolgot, ami véleményem szerint félreértésen alapszik. Úgyhogy most meg is ragadom az alkalmat és elmondom, mit is gondolok bizonyos dolgokról, amelyeket ellenérvként szoktak felhozni az irányított szolár horoszkóp ellenzői."
Új Magyarország
A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával valósult meg.
Folyamatgazda
DFT Hungária Kft.
RSS
RSS
Akadálymentes változat